Прочетете повече за нашата компания

„КРИСМАР“ ЕООД е основана през 1996 г. като фирма, занимаваща се с производството и преработката на широка гама от естествени скални материали - мрамор, гранит, варовик, травертин, пясъчник, кварцит, оникс, също така технически и синтерован камък.

Защо да ни се доверите?


Вече над 20 години „КРИСМАР“ ЕООД предлага на своите клиенти - физически лица и представители на широк кръг от бизнеси, съвременни интериорни и екстериорни решения от естествен камък.

Фирмата разполага със собствени складови и производствени площи. Суровините за своите проекти се предлагат в множество вариации от цветове, дизайни и нюанси. Осъществяваме внос от страни като Италия, Испания, Гърция, Македония, Бразилия, Индия, Южна Африка, Египет и др. „КРИСМАР“ ЕООД обединява екип от висококвалифицирани работници и служители, които гарантират качествена обработка и монтаж на изделията от естествен камък.

Зад гърба си имаме стотици реализирани проекти в основните категории продукти, които предоставяме. Разполагаме с необходимото оборудване и сме тясно специализирани в изработката и декорирането на изделия от естествен,технически и синтерован камък - плотове, пана, маси, детайли, камини, сгради, фигури, бани, стълби, мивки и др.

Работата ни се основава на професионализъм, качество, както и предлагането на изключително конкурентна цена за комплексния набор от услуги, които получава клиентът.

Какво можем да ви предложим?


Достъп до широк набор от услуги в реализирането на проекти от нулата за вашия дом, офис или индустрия. Ключови моменти от дейността ни са дизайнът,изработката, доставката, монтажът и реставрирането на стари сгради.

Можем да ви бъдем полезни в планирането и цялостното изграждане на напълно нови изделия от естествен камък в изпълнението на различни проекти. Дейността си осъществяваме съобразно желаните от клиента резултати.

В допълнение на основните си услуги по преработката на естествени и изкуствени камъни, бихме могли да бъдем полезни с почистването и козметиката на фасади и настилки. Основен приоритет в работата на „КРИСМАР“ ЕООД е да постигаме двустранна удовлетвореност - осигуряваме висококачествено и професионално изпълнение, а клиентите ни получават това, което искат.

„КРИСМАР“ ЕООД превръща грубия естествен камък във фино обработено изделие за интериора или екстериора на модерния ви дом, офис, бизнес сграда или индустриално помещение!

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни потърсите за вашия проект