Сгради
26.11.2021
Стълби
26.11.2021
parallax background

Разгледайте нашата колекци от изработени фигури


ПРИДАЙ ХАРАКТЕР НА ДОМА И ГРАДИНАТА

Фонтани, разнообразие от фигури, както и различен тип декорации, са проекти, които могат да бъдат успешно реализирани вкъщи или на двора.

Разнообразие на фигури 

Каменните покрития за под са изделия, които сами по себе си представляват предизвикателство. Както от гледна точка на изработка, така и от гледна точка на дизайн. Причината е в това, че за създаването им са необходими естествени камъни, които да бъдат податливи на обработка, а в последствие устойчиви на употреба и не променящи се във времето.

Освен всички тези фактори, те трябва да изобразят фигури, които да придадат усещането за хармония, внимание към детайла и не на последно място характер на цялото пространство. Независимо дали говорим за интериорни или екстериорни решения, стъпките в целия процес до достигането на желания краен резултат са сходни.

Играейки ролята на декорация, каменните покрития за под и техните фигури превръщат всеки дом или градина в уникално произведение на изкуството. Отличаващо се със свои собствени подходи, стил и естетика. А това от своя страна се дължи на многообразието от различни комбинации между фигури, цветове, нюанси и шарки на камъка, избран за целта.

В зависимост от самото пространство, могат да се изберат фигури, които са по-хаотични, по-разнородни или в обратния случаи – такива, които се стремят към усещане за правилност, ред и пълна синергия със заобикалящата ги среда. Всичко това зависи от вашата настройка за дизайн и възможностите, които пространството предоставя за реализация.